SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DANISH Boksen - Forside

    DANISH Boksens forside giver dig et overblik over de vigtigste funktioner, bl.a. arkivet og tjeklisten, og du kan også se din totale DANISH score.

    DANISH Boksens forside er det første, du ser, når du logger på. Du får en introduktion til de vigtigste funktioner, og hvordan de bruges.

    Er denne vejledning nyttig?