DANISH Boksen - Log ind

DANISH Boksen giver dig overblik over dine vigtige dokumenter og forbereder dig på at blive DANISH-certificeret

For at få adgang til DANISH Boksen skal du enten logge ind via DANISH Boksens hjemmeside danishboksen.dk eller landmand.dk. Det gøres ved hjælp af dit AgroID. I videoen får du også en introduktion til, hvordan du får den bedste oplevelse i DANISH Boksen.