DANISH Boksen - Sådan flytter du dokumenter

Det er nemt at flytte dokumenter i DANISH Boksen. Du flytter blot dokumentet fra arkivet til det respektive CHR- eller CVR-nummer.

Når du skal skabe orden i dine dokumenter, hjælper DANISH Boksen dig med strukturen. Du kan flytte dine dokumenter til dine CHR-numre eller til dit CVR-nummer. I videoen får du en introduktion til, hvordan du bruger funktionen “Flyt dokument”.