DANISH Boksen - Specialproduktion - Englandsgrise

Sådan opretter du en specialproduktion

Oprettelse af specialproduktion i stamdata

Når du er logget ind på din DANISH Boks og befinder dig på forsiden, skal du klikke dig ind på Stamdata.

Under stamdata finder du dit/dine CHR-numre. For hvert CHR-nummer skal du aktivere specialproduktion for at få adgang til tillægsmodulet, der omhandler stamdata for henholdsvis UK-Tican eller UK-Danish Crown.

Når du har aktiveret en specialproduktion, vil der komme en grøn bjælke som indikerer, at der nu er oprettet et tillæg til de almindelige DANISH krav.

UK-mapper i arkivet – til dokumentation

Når specialproduktionen er aktiveret, vil du nu kunne gå ind i arkivet og se, at der i de respektive

CHR-numre, som har specialproduktion, er kommet 4 nye foldere.

Disse foldere er: UK-foder, UK-sundhed og medicin, UK-stalde og udstyr og UK-management. I disse foldere kan du arkivere de UK-dokumenter, som hører til disse emner. Se i øvrigt vejledning til flytning af dokumenter fra indbakke til arkiv; DANISH Boksen - Sådan flytter du dokumenter her:

https://help.seges.dk/danish-boksen/danish-boksen-sadan-flytter-du-dokumenter

Opdater UK-tjekliste

Når du har flyttet UK-dokumenter fra indbakken til arkivet i folderne for de relevante CHR-numre, skal du ind og tjekke dem af i tjeklisten for den/de CHR numre. Gå først ind i tjeklisten og vælg det CHR-nummer, som du ønsker at opdatere tjeklisten for.

Du vil nu kunne se, at der vises en tjekliste til specialproduktionen. Denne skal du ind og opdatere i forhold til den dokumentation, som du har forholdt dig til og/eller arkiveret.

Alle de krav, du skal have på styr på i forbindelse med din produktion af UK-grise, vil nu blive synlige og stå under mangler, når du kigger i tjeklisten.

Ud for hvert kravpunkt vil der være et (i), som du kan trykke på. Herefter fremkommer der en dialog boks, som giver dig nærmere besked om punktet. Hvis kravpunktet er opfyldt i form af arkiveret dokumentation eller andet, kan du nu sætte flueben i den orange boks. Hvis der derimod mangler noget for at punktet er opfyldt, skal du vente med at sætte flueben til punktet kan dokumenteres, f.eks. vha. dokumentation i en UK-folder i arkivet.

En markering af et kravpunkt vil udløse en ”vælg dato”. Denne dato er med til at udløse en notifikation, så du om et år fra dato markeringen vil få en notifikation om, at det er tid til igen at forholde sig til og eventuelt arkivere nogle opdaterede dokumenter.

VIGTIGT: Hvis du ønsker at få en notifikation tæt på dit næste UK-kontrolbesøg skal du vælge datoen, hvor du havde din sidste kontrol - eller eventuelt lidt før.

Du vil nu kunne følge med i, hvor langt du er fra at være i mål med kravpunkterne til UK-specialproduktion i tjeklisten, og hvad du fortsat mangler.

Sletning af specialproduktion i DANISH Boksen

Hvis et eller flere CHR-numre ophører med specialproduktionen, kan du på samme måde gå ind og deaktivere funktionen igen. Dine data for specialproduktionen på CHR-nummeret vil ikke blive slettet, men i stedet blive skjult. På den måde kan du altid finde dine gamle data, såfremt du skulle få specialproduktion igen.