SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DANISH Boksen - Tjeklisten

    DANISH Boksens tjekliste bruger du til at strukturere din dokumentation. Den gør den fornødne dokumentation overskuelig.

    Tjeklisten hjælper dig med at holde styr på, hvilken dokumentation du har og skal have styr på. I videoen får du en introduktion til opbygningen af tjeklisten og de forskellige tjeklistepunkter.

    Er denne vejledning nyttig?