DANISH Boksen - Manuel udfyldning af egenkontrolprogram

Læs om, hvordan du udfylder manuelt

Start på DANISH Boksens forside og gå herefter direkte ind i fanen ”Tjekliste”:

Vælg det specifikke CHR nr., som du ønsker at udfylde egenkontrollen for:

Gå ind under tjeklisten for ”Egenkontrol”:

Naviger hen til ”Egenkontrol” tjekliste punktet og ”opret” eller ”forny” på symbolet der er markeret til højre.

Afkryds de kravpunkter, som er opfyldt. Hvis alle er opfyldt vælges ”gennemfør” nederst. Hvis alle kravpunkter ikke kan opfyldes (er tjekket op), kan man blot trykke ”gem” og vende tilbage når de er på plads, hvorefter man kan trykke ”gennemfør”.

Når egenkontrollen er gennemført, skal det noteres hvornår den er udfyldt og herefter vil du altid kunne åbne den nyeste (dato fremgår altid) under tjeklistepunktet, som du netop har udfyldt den i ved at trykke på "øjet".