SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  Summax - FAQ - Teknik

  Summax - FAQ - Teknik

  Her kan du se en oversigt over de mest stillede spørgsmål. Hvis du har spørgsmål, som mangler på listen, er du altid velkommen til at kontakte o90support@seges.dk 

  Hvad er OIOUBL?

  OIOUBL er den type kodning en e-faktura er afsendt i. Det er svært at se noget som helst brugbart i kodningen, før dataene løftes af i e-faktura og præsenteres i et helt almindeligt læse-layout, så man kan tage stilling til indholdet.

  Hvad er OCR-teknik? (arkiv)

  Teknikken gør sig gældende ved at aflæse data fra et dokument, ligegyldigt hvad det er. Alt, hvad der er tekst i filen, gøres elektronisk søgbart. Det betyder, at du kan søge på et hvilket som helst ord, dato og beløb, som findes i fakturaen eller dokumentet.

  Denne specielle teknik er et system udviklet af Google.

  Hvordan bliver fakturaerne konteret?

  Når du har trykket bogfør eller bogfør og betal på en faktura, lægges dataene ned i dataoverførselsmaskinen. Her vil den langtidsafprøvede teknik i dataoverførslen konvertere dataene til posteringer i kasseregistreringen. Posteringerne vil som regel være opdateret i Ø90 dagen efter godkendelsen. 

  Hvor længe bliver mine bilag/fakturaer liggende?

  Dataene bliver liggende lige så lang tid CVR-nummeret er oprettet. Derfor er dataene uafhængige af, om der bliver udarbejdet regnskab i Ø90 eller ej. Se i øvrigt vilkår for anvendelse her 

  Kan udenlandske fakturaer behandles?

  E-faktura-systemet er via det offentlige unikt for Danmark. Udenlandske valutaer kan ikke behandles direkte i Ø90, fordi der ikke er samspil med daglige valutakurser.

  Jeg kan ikke logge ud af www.summax.dk

  For at logge ud skal man lukke browseren eller trykke på knappen 'Log ud'.

  Chrome skriver baglæns

  Vi oplever af og til, at Chrome kommer til at skrive baglæns. Dette kan ændres i Chromes indstillinger på adressen: chrome://flags/#force-ui-direction, hvor der vælges 'left-to-right' og derefter genstartes med 'Relaunch'  Er denne vejledning nyttig?