Summax - Opsætning af betalingsløsning hos banker

Summax: Se hvilke banker, der har foretaget betaling i denne oversigt.

I forhold til opsætning i banken skal du være opmærksom på, at følgende ting er sat korrekt op.

• Kontoudtog (Camt53) skal hvis det er muligt udlæses dagligt.
    • Detaljeniveau kontoudtog
    • Pre-godkendte betalinger (Sikre at betalingerne kommer ind i banken som godkendte betalinger)
    • Forsikring erhvervsnetbank (Tjek at din forsikring dækker indbrud i din netbank)

Det er forskelligt fra bank til bank, hvor mange af de ovennævnte ting, du skal tilrette. Vi opfordrer derfor til, at du tager en snak med din bankrådgiver om det ved tilmelding, så du er sikker på, at det bliver sat korrekt op fra starten.