SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Summax - Vær opmærksom

    ​​​​Nyt siden sidste Summax: Vær opmærksom

    ARLA Foods afregninger til arkiv (Tilføjet 11.08.2022)

    Aconto afregninger pr. 25. juli og afregning pr. 8. august er ikke overført til Summax arkivet på grund af fejl hos ARLA.

    Vi forventer at afregningerne bliver overført, når fejlen er rettet.

    Summax Vær opmærksom 2022-07 pr 12-08-2022.pdf

    Er denne vejledning nyttig?