EasyCow - Sådan logger du ind

Læs her, hvordan du får adgang

EasyCow er inkluderet i virksomhedens abonnement på DMS. Derfor koster det ikke ekstra at bruge.

EasyCow skal ikke downloades, du skriver blot easycow.dk i en browser.

Herefter logger du ind med AgroID. Det er samme Brugernavn og kodeord som

du bruger til DMS.

EasyCow monteret i stalden

Nogle landmænd vælger at montere en trykfølsom skærm i stalden, som giver nem adgang til EasyCow. Det kan have flere fordele.

• Hurtig adgang (skal ikke have mobilen op af lommen)
    • Foretag opslag og registreringer
    • Foretag tidsregistrering (FarmTime)
    • Tilgå offline.

Herunder er en landmand ved at logge ind i EasyCow på en mindre tablet monteret på væggen. Det behøver ikke være en tablet, men skærmen skal være trykfølsom. Hvis du har en BoviSoft skærm, så kan du bruge EasyCow på den.

Ring gerne til SEGES' Kundecenter, hvis du har brug for hjælp til EasyCow.