SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    EasyCow - En guide

    Det er let at komme i gang med EasyCow

    Du taster blot easycow.dk i browseren på din smartphone eller på din BoviSoft-skærm. 

    Derefter logger du ind med samme brugernavn og kode som til DMS.

    Hvorfor bruge EasyCow?

    • Tilgå den fra mobil, tablet eller computer
    • Foretag registreringer
    • Foretag tidsregistrering (FarmTime)
    • Bestil Viking-inseminør
    • Synkroniserer med DMS
    • Den findes på dansk og engelsk
    • Tilgå den offline
    • Den er inkluderet i dit DMS-abonnement, så det koster ikke ekstra! 

    Mød fodermester Henrik Nielsen

    Klik på videoen herunder og hør hvordan EasyCow gør Henrik Nielsens arbejde i stalden hurtigere og mere effektivt.



    Er denne vejledning nyttig?