BoviSoft - Spørgsmål og svar

Læs svaret på de oftest stillede spørgsmål her

Hvor kan jeg se medicinbeholdning?

Du kan se medicinbeholdning i Smartkoen (Smartkoen.dk)

Eller du kan se det beregnet lager i Medicinregnskabet i DMS:

Hvordan registrer jeg Brunst og blødning?

Du kan registre begge dele under ”Beh. Øvrige” i EasyCow

Du har også mulighed for at registrere det via Smartkoen under reproduktion.

Hvor kan jeg se og flytte Hold?

Se hold og flyt dyr til og fra Hold via Smartkoen på bl.a. ko-kortet:

I DMS kan du gøre det på ko-kortet eller via registreringsbilleder, samt under Hold og grupper:

Hvor finder jeg Ugelisterne Kalve til salg, OSR mv.?

Du finder Arbejdslisterne i Dagligt overblik i DMS:

Eller i Smartkoen:

Følgende funktioner er under udvikling i EasyCow, og det vil derfor kun være i en begrænset periode, du kan finde dem i DMS eller SmartKoen:

Hvor kan jeg se Kritiske Målepunkter (daglig mælk, mv.)

Her kan du se dem i DMS indtil de findes på EasyCow:

Hvor kan jeg se NTM + Ydelse seneste 12 måneder?

Indtil de findes i EasyCow kan du se dem på Ko-kort i DMS og Smartkoen

Hvor finder jeg Reprolister (Ikke påbegyndte og inseminerede)?

Indtil de findes på EasyCow kan du se dem i DMS på Dagligt overblik under Repro-fokus køer og Repro-fokus kvier:

Og i Smartkoen under Arbejdslister:

Oftest stillede spørgsmål og svar - grafisk

Til print: Oftest stillede spørgsmål og svar, grafisk.pdf