BoviSoft - Spørgsmål og svar

Læs svaret på de oftest stillede spørgsmål her

Hvor kan jeg se medicinbeholdning?

Du kan se medicinbeholdning i Smartkoen (Smartkoen.dk)

Eller du kan se det beregnet lager i Medicinregnskabet i DMS:

Hvordan registrer jeg Brunst og blødning?

Du kan registre begge dele under ”Beh. Øvrige” i EasyCow

Du har også mulighed for at registrere det via Smartkoen under reproduktion.

Hvor finder jeg Ugelisterne Kalve til salg, OSR mv.?

Du finder Arbejdslisterne i Dagligt overblik i DMS:

Eller i Smartkoen:

Følgende funktioner er under udvikling i EasyCow, og det vil derfor kun være i en begrænset periode, du kan finde dem i DMS eller SmartKoen:

Hvor kan jeg se NTM?

Indtil det findes i EasyCow kan du se dem på Ko-kortet i DMS og Smartkoen.

Oftest stillede spørgsmål og svar - grafisk

Til print: Oftest stillede spørgsmål og svar, grafisk.pdf