EasyCow - Intro til ko-kortet

Se de nye funktioner på ko-kortet her

Vi tilføjer løbende nye funktioner på ko-kortet. Indtil videre kan du blandt andet:

• Se stamdata
    • Se informationer i fokus (f.eks. dage fra seneste kælvning)
    • Lave registreringer
    • Få overblik over ydelsen
    • Få overblik over sundhed og reproduktion.

Nemt skifte mellem ko-kort

Bemærk at du på mobil og tablet kan bladre / swipe på skærmen frem og tilbage mellem ko-kort.

Husk at tage handskerne af først :-)

Ydelseskontrol

Bemærk desuden at enkelte områder på ydelseskontrol-elementet er klikbare. Klik og få detaljer om f.eks. fedt, protein og celletal.