SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  ESGreenTool - Delegering og samtykke

  Vejledning til DLBR-medarbejdere

  Som DLBR-medarbejder har du mulighed for at tilgå og ændre data i ESGreenTool på vegne af en landmand. Der er to forudsætninger, der skal være opfyldt, for at du kan tilgå en landmands bedrift:

  1. Landmanden har oprettet en delegering til dig via SEGES Innovations delegeringssystem

  2. Landmanden har givet et samtykke i ESGreenTool til at SEGES må bruge bedriftens data

  Delegeringer i ESGreenTool

  Delegeringer styres af landmanden via SEGES Innovations delegeringssystem. Systemet gør det muligt at oprette delegeringer både til enkeltpersoner og grupper.

  Vi anbefaler, at din DLBR-virksomhed opretter en medarbejdergruppe indeholdende de enkeltpersoner, som har brug for at tilgå ESGreenTool hos landmanden. På den måde sikrer I, at landmandens data kan tilgås og ændres af de rigtige personer. Samtidig undgår I at skulle anmode om nye delegeringer for hver enkelt medarbejder i gruppen, og at landmanden løbende skal acceptere, at kollegaer skal have adgang. Hver DLBR-virksomhed har medarbejdere, der selv kan oprette og administrere sådanne grupper.

  Vi anbefaler ligeledes, at du på vegne af din medarbejdergruppe aktivt anmoder landmanden om adgang til hans bedrift, fremfor at afvente landmandens delegering. Dette vil som oftest gøre processen både hurtigere og enklere for landmanden. Klik her for at se, hvordan du anmoder om adgang som konsulent.

  Landmanden kan til enhver tid redigere sine delegeringer og kontrollere, hvem der har adgang til hans bedrifter. Hvis en bedrift ikke optræder på listen over dine bedrifter, når du logger ind i ESGreen Tool, bør du derfor tage kontakt til landmanden og sikre dig, at der foreligger en aktiv delegering i systemet.

  Samtykker i ESGreenTool

  Første gang landmanden logger på ESGreen Tool skal de acceptere et samtykke, der bl.a. giver værktøjet lov til at bruge bedriftens specifikke data i programmet. Samtykket vil blive vist som det første skærmbillede, første gang landmanden logger ind på www.esgreentool.dk med sit AgroID.

  1. Landmanden skal gå ind på www.esgreentool.dk og klikke på Start værktøjet:

  2. Landmanden skal logge ind med sit AgroID:

  3. Landmanden skal acceptere samtykket, for at komme i gang med ESGreen Tool:

  Hvis landmanden ikke har accepteret samtykket, vil det fremgå på listen over dine bedrifter når du logger på ESGreenTool, og du kan ikke tilgå bedriften. Tag kontakt til landmanden og bed ham logge ind på ESGreenTool og acceptere samtykket.

  Hvis du vil hjælpe landmanden med, hvordan han godkender samtykket i ESGreenTool, kan du sende ham dette link:

  https://help.seges.dk/esgreen-tool/giv-samtykke-til-esgreen-tool

  Spørgsmål?

  Hvis du har yderligere spørgsmål til uddelegeringer og samtykker på ESGreenTool, er du velkommen til at kontakte SEGES Innovations Kundecenter på Kundecenter@seges.dk eller telefon 7015 5015.

  Er denne vejledning nyttig?