ESGreenTool Climate - Delegering og samtykke

Vejledning til DLBR-medarbejdere

Som DLBR-medarbejder har du mulighed for at tilgå og ændre data i ESGreenTool Climate på vegne af en landmand. Der er to forudsætninger, der skal være opfyldt, for at du kan tilgå en landmands bedrift:

1. Landmanden har oprettet en delegering til dig via SEGES Innovations delegeringssystem

2. Landmanden har givet et samtykke i ESGreenTool Climate til at SEGES må bruge bedriftens data.

Delegeringer i ESGreenTool Climate

Delegeringer styres af landmanden via SEGES Innovations delegeringssystem. Systemet gør det muligt at oprette delegeringer både til enkeltpersoner og grupper.

Vi anbefaler, at din DLBR-virksomhed opretter en medarbejdergruppe indeholdende de enkeltpersoner, som har brug for at tilgå ESGreenTool Climate hos landmanden. På den måde sikrer I, at landmandens data kan tilgås og ændres af de rigtige personer. Samtidig undgår I at skulle anmode om nye delegeringer for hver enkelt medarbejder i gruppen, og at landmanden løbende skal acceptere, at kollegaer skal have adgang. Hver DLBR-virksomhed har medarbejdere, der selv kan oprette og administrere sådanne grupper.

Vi anbefaler ligeledes, at du på vegne af din medarbejdergruppe aktivt anmoder landmanden om adgang til hans bedrift, fremfor at afvente landmandens delegering. Dette vil som oftest gøre processen både hurtigere og enklere for landmanden. Klik her for at se, hvordan du anmoder om adgang som konsulent.

Landmanden kan til enhver tid redigere sine delegeringer og kontrollere, hvem der har adgang til hans bedrifter. Hvis en bedrift ikke optræder på listen over dine bedrifter, når du logger ind i ESGreen Tool Climate, bør du derfor tage kontakt til landmanden og sikre dig, at der foreligger en aktiv delegering i systemet.

Samtykker i ESGreenTool Climate

Første gang landmanden logger på ESGreen Tool Climate, skal de acceptere et samtykke, der bl.a. giver værktøjet lov til at bruge bedriftens specifikke data i programmet.

Landmanden skal gå ind på www.esgreentool.dk og her vælge at starte enten Climate 1 eller Climate 2:

Landmanden skal logge ind med sit AgroID:

Landmanden skal acceptere samtykket, for at komme i gang med ESGreen Tool Climate:

Hvis landmanden ikke har accepteret samtykket, vil det fremgå på listen over dine bedrifter når du logger på ESGreenTool Climate, og du kan ikke tilgå bedriften.

Vælg bedrift i Climate 1:

Vælg bedrift i Climate 2:

Tag kontakt til landmanden og bed ham logge ind på ESGreenTool Climate og acceptere samtykket.

Hvis du vil hjælpe landmanden med, hvordan han godkender samtykket i ESGreenTool Climate, kan du sende ham dette link:

https://help.seges.dk/esgreen-tool/giv-samtykke-til-esgreen-tool

Spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål til uddelegeringer og samtykker på ESGreenTool Climate, er du velkommen til at kontakte SEGES Innovations Kundecenter på Kundecenter@seges.dk eller telefon 7015 5015.