ESGreenTool Climate - Årshøneberegner

Find ud af, hvor mange årshøner du har haft på et CHR-nummer i et kalenderår

1. Start med at angive, hvor mange hold høner der befandt sig på CHR-nummeret i kalenderåret (tæl også hold med som blev sat ind inden 1. januar eller sat ud efter 31. december)
    2. Angiv herefter antal høner ved ind- og udsættelse samt antal dage per hold (vær opmærksom på, at du her kun skal medtage tal, som ligger indenfor perioden 1. januar til 31. december).
    3. Årshøneberegneren lægger tallene fra alle hold sammen og returnerer det totale antal årshøner på CHR-nummeret, som herefter kan indtastes i ESGreenTool.