ESGreen Tool - Hvorfor kan jeg ikke se data?

Forudsætninger for brug af ESGreen Tool

For at du kan bruge ESGreen Tool skal du have et cvr-nummer som er tilknyttet dit AgroID, samt have indleveret et gødningsregnskab for 19/20.

Selvom du har indberettet gødningsregnskab til landbrugsstyrelsen i 19/20, vil du undtagelsesvis kunne opleve, at du alligevel ikke kan bruge ESGreen Tool. Det skyldes at der mangler ca. 1200 besætninger, som Landbrugsstyrelsen ikke har sendt til SEGES Innovation da data blev indlæst i august 2021. Hvis du er en af disse bedrifter, bliver du desværre nødt til at vente til ESGreen Tool automatisk kan hente data fra Mark Online, før du kan bruge programmet.

Vær opmærksom på, hvilket cvr-nummer der er knyttet til dit AgroID

Mange har flere cvr-numre og det kan være svært at vide, hvilket cvr-nummer gødningsregnskabet er indsat på, eller hvilket cvr nr. der er tilknyttet AgroID'et.

Kontakt SEGES Kundecenter på 7015 5015, så kan de hjælpe dig.