SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  ESGreenTool Climate - Hvorfor kan jeg ikke se data?

  Forudsætninger for brug af ESGreenTool Climate

  ESGreenTool Climate 1

  For at du kan bruge ESGreenTool Climate 1, skal du have et cvr-nummer som er tilknyttet dit AgroID, samt have indleveret et gødningsregnskab for et af årene 19/20, 20/21 og/eller 21/22.

  Selvom du har indberettet gødningsregnskab til Landbrugsstyrelsen, vil du undtagelsesvis kunne opleve, at du alligevel ikke har data i Climate 1. Det skyldes, at der mangler ca. 1200 besætninger, som Landbrugsstyrelsen ikke har sendt til SEGES Innovation, da data i programmet blev indlæst. 

  Hvis du har en af disse bedrifter, er det muligt at udfylde en skabelon med de nødvendige data og få indlæst data i programmet, og på den måde få mulighed for at bruge Climate 1. Kontakt SEGES Innovations Kundecenter for at få skabelonen til indberetning.

  ESGreenTool Climate 2

  For at du kan bruge Climate 2, skal du have et cvr-nummer som er tilknyttet dit AgroID, samt have markdata i Markdatabasen, som bygger på indberetninger fra Mark Online for 2022 og frem.

  Vær opmærksom på, hvilket cvr-nummer der er knyttet til dit AgroID

  Mange har flere cvr-numre og det kan være svært at vide, hvilket cvr-nummer gødningsregnskabet er indsat på, eller hvilket cvr-nummer der er tilknyttet AgroID'et.

  Kontakt SEGES Innovations Kundecenter på 7015 5015, så kan de hjælpe dig.


  Er denne vejledning nyttig?