ESGreen Tool - sådan uddelegerer du rettigheder til din rådgiver

Delegeringer

I klimaværktøjet kan du uddelegere rettigheder til din rådgiver. Det vil sige, at din rådgiver kan handle på vegne af dig. Du kan til enhver tid tilføje eller fjerne rettighederne. Du skal bruge dit AgroID - den bruger du logger på Landmand.dk med.

Log på Landbrugets klimaværktøj: https://klimaaftryk.seges.dk/ Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg ”Andre brugere”;

En ny side åbner. Klik på ”Tilføj ny adgang”;

”En bestemt bruger” er automatisk valgt – klik på ”Næste”.

”Annuller” bringer dig tilbage til forrige side;

Skriv BrugerID på din rådgiver og klik på ”Næste”;

Der vises en liste over muligheder. Sæt flueben i dem, som er relevante og klik på ”Godkend”. Der er også mulighed for at annullere eller lukke vinduet.

Ved Godkend opdateres billedet og det bekræftes at du har givet din rådgiver adgang;

Klik på ”OK” nederst i vinduet for at se oversigten over de uddelegerede rettigheder. Ved klik på ”Luk”, lukkes vinduet helt;

Oversigten over delegerede adgange til din rådgiver vises;