ESGreenTool Climate - Uddelegér rettigheder til din rådgiver

Delegeringer

I ESGreenTool Climate kan du uddelegere rettigheder til din rådgiver. Det vil sige, at din rådgiver kan handle på vegne af dig. Du kan til enhver tid tilføje eller fjerne rettighederne. Du skal bruge dit AgroID - den bruger du logger på Landmand.dk med.

Gå ind på www.esgreentool.dk og vælg enten at starte Climate 1 eller Climate 2:

Log ind og klik på tandhjulet i øverste højre hjørne

Climate 1 - klik på Andre brugere:

Climate 2 - klik på Delegering og adgang::

En ny side åbner. Klik på ”Tilføj ny adgang”;

”En bestemt bruger” er automatisk valgt – klik på ”Næste”.

”Annuller” bringer dig tilbage til forrige side;

Skriv Brugernavn på din rådgiver og klik på ”Næste”;

Der vises en liste over muligheder. Sæt flueben i dem, som er relevante og klik på ”Godkend”. Der er også mulighed for at annullere eller lukke vinduet.

Ved Godkend opdateres billedet og det bekræftes at du har givet din rådgiver adgang;

Klik på ”OK” nederst i vinduet for at se oversigten over de uddelegerede rettigheder. Ved klik på ”Luk”, lukkes vinduet helt;

Oversigten over delegerede adgange til din rådgiver vises;