SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    FarmTracking - CropNote – Kom godt i gang

    DLBR konsulenterne kan udsende påmindelser til kunderne med CropNote via FarmTracking og CropManager

    Indhold

    CropNote gør det muligt for DLBR virksomhederne at udsende egne plantefaglige påmindelser til landmænd via FarmTracking og CropManager.

    Du kan downloade pdf'en, der fortæller hvordan du gør, her:


    Vedhæftning

    Kom godt i gang med CropNote.pdf

    Er denne vejledning nyttig?