FarmTracking - Position og nøjagtighed på GPS

Nøjagtighed og afvigelse i GPS-signalet

Desværre er GPS'en ikke så nøjagtig, som der kan være behov for. Da GPS-signalet har så stor afvigelse, har FarmTracking ikke altid det rigtige udgangspunkt for at kunne lave en nøjagtig nok positionsbestemmelse.

Ønskes en større præcision udbyder Trimble en mobil bluetooth GPS med korrektion signal. Navnet på GPS enheden er Trimble R1 og med korrektionssignal, kan nøjagtigheden komme helt ned på 0,5 meter.

Grundlæggende set kan man sige, at præcisionen i FarmTracking udelukkende er bestemt af den telefon/enhed, som man har FarmTracking installeret på. Dvs. en telefon med dårlig GPS præcision har en dårligere præcision i FarmTracking.