FarmTracking Premium - Kom godt i gang med vandingsmodulet

Du skal have oprettet dine vandingssystemer, pumper og spor for at kunne bruge vandingsmodulet i FarmTracking. I opsætningen kan det være en fordel at anvende en tablet, som har en lidt større skærm.

Sådan kommer du i gang:

1. Tryk på plusset i højre hjørne, og vælg Vandingssystem.
    2. Opret et nyt vandingssystem med et navn og en farve. Vandingssystemet svarer til de spor, hydranter og pumper, som er forbundet af rør i jorden.
    3. Tryk på plusset i højre hjørne og vælg Pumpe. Opret nu en ny pumpe ved at angive navn, lokalitet og relation til vandingssystem.
    4. Tryk på plusset i højre hjørne, og vælg Vandningsspor.
    5. Opret nu et spor ved at skabe en relation til vandingssystem og mark, give det et bogstav og en diameter af vandingszonen. Derefter skal du tegne sporet ind på kortet på samme måde, som du tegner et hotspot. Alle spor inden for samme vandingssystem har et forskelligt bogstav.

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

6. Nu er du klar til oprette din første vanding:

Opret vanding ved at trykke på det spor, du ønsker at vande. Tryk på plusset i højre hjørne, og angiv mængde vand i mm., samt hvornår du forventer, at vandingen er færdig.

Nederst på skærmen kan du trække en liste op, som viser dine aktive vandinger, hvor der vandes, hvornår de er færdige, og hvornår de skal flyttes igen.