SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Mark Online - Kan man oprette sine egne afgrøder?

    Oprettelse af egne afgrøder i Mark Online

    Ja, det kan man godt.

    Det gøres under fanen ”Normer” nede i venstre hjørne, og underpunktet ”Afgrøder”.

    Højreklik i linjen af afgrøder og vælg ”Tilføj ny Afgrøde” . Herefter skal du udfylde værdierne på linjen.

    Nu er den nye afgrøde klar til brug i f.eks. Markplan.

    Er denne vejledning nyttig?