SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Hvor finder jeg som konsulent kundens AgroID i Mark Online?

    Sådan finder du kundens AgroID i Mark Online

    Man kan se sin kundes AgroID i Mark Online ved at åbne kundens bedrift. 

    Herefter skal man gå ned under Bedriftsoplysninger, 1 og derefter klikke på "Adresse mv." 2.

    Midt på siden kan man nu se en ”Dataejer”, 3. Den første del af teksten er kundens AgroID;


    Er denne vejledning nyttig?