Mark Online - Fuldmagter vedr. bedrifter

Fuldmagter til bedrifter i Mark Online

Indhold

Følgende tre fuldmagter kan med fordel downloades og bruges i forbindelse med bedrifter i Dansk Markdatabase / Mark Online.

1  Til administration af en ejendom, typisk brugt af en konsulent i forbindelse med en ny kunde.

2  Til at redigere og registrere data på en bedrift - kan bruges af konsulenter eller medarbejdere.

3  Til at kopiere en bedrift. Bruges typisk af en elev fra en landbrugsskole, som gerne vil have lov at se og arbejde på en speciel bedrift under skoleopholdet.

For alle tre fuldmagter gælder det, at de skal underskrives og returneres til;

SEGES Kundecenter

Agro Food Park 15

8200 Aarhus N

De kan også scannes ind og mailes til os på: kundecenter@seges.dk

Vedhæftning

Fuldmagt_administrator_1.docx

Fuldmagt_registrering_2.docx

Fuldmagt_kopiering_3.docx