Mark Online - Hvilken udskrift viser, hvor meget kemi der er brugt?

Tjek hvor meget kemi du har brugt

Hvilken udskrift skal vælges for at se, hvor meget kemi der er brugt?

• Indkøbsliste: Viser de kemikalier/sprøjtninger, der er planlagt, men endnu ikke udført
    • Forbrugsliste: Viser de kemikalier/sprøjtninger der er udført iflg. Dyrkningsjournalen
    • Mængdeopgørelse: Viser mængder fordelt på tre kolonner: planlagt, udført og planlagt + udført.