SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Mark Online - Udskrivning af gødningsplan

    Vejledningen gælder alle udskrifter i Mark Online

    1. Klik på printer ikonet – findes øverst, til højre for høstår
    2. Vælg udskrift (1 klik)
    3. Brug + / - til at lægge udskriften i Valgte (4)
    4. Her kan du se hvilke udskrifter der er valgt
    5. Her kan du vælge hvad du vil have med på udskriften
    6. Tryk næste – der åbner et nyt vindue

    Du får mulighed for at vælge, hvilke marker du vil have med på udskriften

    Når du har valgt marker – tryk Vis

    Der genereres en udskrift som PDF, som du kan vælge at gemme og/eller udskrive.

    Er denne vejledning nyttig?