Ø90 - Dataoverførsel 2.0 - Valg af kundesegment

Valg af kundesegment med udgangspunkt i kundens behov

Kundens behov

Når man skal vælge kundesegment skal der tages udgangspunkt i, hvilket behov kunden har.

Behovet for rapporter (skatteregnskab, årsrapport, Dashboard, Benchmark m.m.) skal nemlig afspejle sig i, hvor detaljeret posteringer skal konteres.

Hvis der kun er brug for et skatteregnskab og kunden ikke ønsker en meget detaljeret opdeling, håndteres det ved at vælge et kundesegment som kun understøtter skatteregnskabet: SKAT minimum, SKAT basis eller Byerhverv minimum.

Men har kunden derimod brug for en stor detaljeringsgrad så vælges et af de øvrige kundesegmenter som understøtter dette. Disse kundesegmenter kan kombineres alt efter hvor man gerne vil have sin detaljering.

Det rette kundesegment kan give driftsøkonomen mindre efterbehandling af data når der fx skal laves Driftsgrensanalyser til brug ved Benchmark.

Konteringen er derfor tilpasset dit kundesegment

Valg af kundesegment

Du vælger kundesegment under Menu<ejendom>stamdata>kundesegmenter

Når du starter Control vil du kunne se hvilke kundesegment der er er valgt på kunden.