Ø90 - Dataoverførsel 2.0 - Indberetning af fejlkontering

Oversigt over hvilke fejl der bør indberettes til SEGES

Indberetning af fejlkontering

Vi kan høre, at I er i tvivl om, hvilke fejlkonteringer SEGES ønsker at få indberetninger på.

Her vil vi give eksempler på, i hvilke situationer vi gerne vil høre fra jer:

HVAD

Sendes til SEGES

Handling

Varetekster der er konteret på blank konto

Nej

Skriv oveni – der oprettes ind individuel kontering.

Varetekst er konteret på fx konto 4674 00 og du ønsker den på konto 4674 01

Nej

Overvej hvorfor Ø90 har valgt 00 og ikke 01. Betyder det noget for dit regnskab til kunden og er det vigtigt for kunden?

• Hvis ja, skriv oveni og der oprettes en individuel kontering automatisk så denne varetekst vil blive konteret her fremadrettet
    • Hvis nej, lad konto 4674 stå.

Varetekst er konteret på konto 7000 00, men momsen er håndteret forkert

Ja.

Du kan dog med fordel tjekke varetekst moms hvis vi allerede skulle have rettet fejlen

Tag skærmprint med før-situation.

Vi skal kunne se:

Dato - bilag - tekst - konto og ajourføringsdato

Skriv Ejendomsnr. og kredsnr. i mail og send til o90support@seges.dk

Ret oveni og gå videre.

Varetekst er konteret på konto 4480 10 dyrlæge kvæg og du ønsker den på 4480 00 dyrlæge

Nej

Du har valgt et kvæg segment og derfor er Dyrlæge konteret på 4480 10 Dyrlæge kvæg.

Vurder om du er på rette kundesegment.

Du skal IKKE rette kontonummer, medmindre det er ifølge aftale med kunden.

Varetekst er med mere end 70 % i sandsynlighed konteret på 4674 00, men fagligt korrekt er på konto 7000 00

Ja

Tag skærmprint med før-situation.

Vi skal kunne se:

Dato - bilag - tekst - konto og ajourføringsdato

Skriv Ejendomsnr. og kredsnr. i mail og send til o90support@seges.dk

Ret oveni og gå videre.

Der findes varetekster på bilag, men de er ikke konteret

Ja

Tag skærmprint med før-situation.

Vi skal kunne se:

Dato - bilag - tekst - konto og ajourføringsdato

Skriv Ejendomsnr. og kredsnr.og scanningsID i mail og send til o90support@seges.dk

Ret oveni og gå videre.