Ø90 Information 2023-07 – E-læringsforløb til den digitale regnskabsproduktion

Her får du mulighed for at se, hvordan Best Practice er i Ø90 ved arbejde med kunder i den digitale regnskabsproduktion. Det er gennemgang af Control og håndtering af dataoverførsel.

Her har du mulighed for at se, hvordan det anbefales at arbejde med kunder, der er digitale.

Brug dette link: https://kurser.seges.dk/ng/public/webshop/#/publicwebshop/product/552

Det kræver AgroID for at kunne komme i gang. Når du har gennemført min. 75% af forløbet, har du mulighed for at få et certifikat – det er helt frivilligt.

Det er altid muligt at tilgå de enkelte moduler, hvis du har behov for at vide mere om del-elementer.

Hvis/når der kommer nye tiltag i Ø90 vil e-læringsmodulet hurtigst muligt derefter blive opdateret med den/de nye funktioner.