Ø90 - Selskaber - Regnskab til Erhvervsstyrelsen

Du kan trække en speciel udskrift (udgave H), der er tilpasset til Erhvervsstyrelsen.

Vigtigt ved bestilling af udgave H

For at få de rigtige tekster ud i erklæringerne og anvendt regnskabspraksis, er det meget vigtigt at du ikke bestiller udgave H samtidig med de øvrige udgaver. Gør du det, så vil de bemærkninger, der er tilrettet til udgave A eller en anden udgave også blive udskrevet i udgave H. Det er derfor utrolig vigtigt, at du læser alle udgaverne af dit regnskab igennem, så du derved sikrer, at der ikke står noget, der ikke vedrører den aktuelle udgave.

I udgave H, bliver kun de lovmæssige og relevante noter udskrevet. Samtidig er noterne kun udskrevet med subtotaler. Det vil sige, at der ingen kontospecifikationer er i udskriften.

Ønsker du at offentliggøre flere eller færre noter, skal du selv ind og aktivere/passivere dem under ”afsnit og noter”. [ALT+M+F+U] + [CTRL+A]

HUSK at vælge udgave H inden du retter og sætte til aktuel opgave. Retter du på udgave A, vil rettelsen slå igennem på alle udgaver.