DLIAdmin - Opret gruppe og indmeld brugere - for IT-ansvarlige

DLIAdmin - opret gruppe og indmeld bruger

I DLIAdmin gør du følgende:

Vælg Opret gruppe i venstremenuen

Vælg Medarbejderbrugertype, skriv en sigende beskrivelse og vælg, hvilken overliggende medarbejdergruppe, du ønsker gruppen skal placeres i. F.eks. Økonomi

Afslut med at klikke på ”Opret gruppe”

Indmeld bruger i gruppen

For at melde brugere ind i den nyoprettede gruppe, klik på Søg bruger i venstremenuen og fremsøg brugeren. Når du har fundet brugeren, vælges fanebladet ”Grupper”