CropManager - Tildel adgang for medarbejdere

Vejledning i tildeling af CropManager abonnement for DLBR-ansatte

Målgruppe: DLBR virksomheder der har købt adgang til CropManager

Alle DLBR virksomheder der har købt adgang til CropManager, kan tildele adgang til medarbejdere via en online bestillingsside. Ligesom vedligehold af medarbejdere udføres af den IT-ansvarlige hos den enkelte DLBR virksomhed, er det også den IT-ansvarlige der ved oprettelse af nye medarbejdere skal tildele adgang til CropManager.

For at tildele adgang skal den nye medarbejder være oprettet i DLIAdmin, og du skal kende medarbejderens Brugernavn.

Åbn bestillingssiden: https://onlinebestilling.dlbr.dk/Order/Shop/CropManagerDLBR og log på med dit eget Brugernavn og kodeord til AgroID.

1. Vælg CropManager adgang
    2. Angiv medarbejderens Brugernavn
    3. Klik på Bestil

Når du har klikket på Bestil, har medarbejderen adgang til CropManager.