DANISH Boksen - LVK - Vejledning til overførsel af dokumenter

Vejledning i videresendelse af dokumenter - LVK

For at videresende dokumenter, skal du først give tilladelse til at der må sendes dokumenter videre til DANISH Boksen.

Gå ind under Tilladelser:

Vælg Ret tilladelse i højre side:

Vælg Jeg giver tilladelse:

Nu skal jeres CVR-nummer tilføjes. Vælg Besætning og derefter Rediger:

Indtast CVR-nummer:

Hvis I har flere besætningsnumre, skal der gives tilladelse og indtaste CVR-numre på alle besætninger. Du skifter besætning i toppen af billedet her: