SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - Nye foderplaner kan ikke hentes ind i CowConnect eller Foderteknik

    Fejl ved hentning af ny blanding

    Der er blevet ændret i hvordan Foderplan anvendes i Foderudstyr.


    Hvis der er blevet sat prik i Hent blandinger fra blandeopskrift, skal prikken flyttes tilbage til Foderplan.
    Nu vil blandinger igen kunne hentes ind i Cowconnect og Foderteknik (Dinamica).


     

    Er denne vejledning nyttig?