Ø90 – Dataoverførsel – Lønoplysninger Intect

Overførsel af lønoplysninger fra Intect til Ø90 / InterCount. Data kan overføres som posteringer og lønbilag overføres til arkiv

Løn via dataoverførsel fra Intect

Intect Aps er tilsluttet som dataleverandør til Ø90 via Dataoverførsel.

Løsningen er etableret som en del af løsningen med Dataoverførsel og kræver et samtykke i Ø90.

Hvis din DLBR-virksomhed ønsker at blive tilsluttet overførsel fra Intect Aps, skal du kontante Carsten Møller Andersen, Velas, for at blive oprettet hos Intect, så der kan leveres data til Ø90 og InterCount.

Samtykke til løn

Samtykke oprettes i Ø90 med kundens CVR-nummer som kundenummer.

Samtykke til posteringer til Ø90 oprettes på virksomheden ”Intect”, og samtykke til at modtage lønbilag i arkivet oprettes på virksomheden ”Intect Aps arkiv”

Indholdet i løsningen

Fra Intect kan man vælge at overføre:

-    Data til Ø90 som posteringer

-    PDF til InterCount

-    Overførsel af begge løsninger

Kontering via Dataoverførsel

Kontering af løndata foregår via Machine Learning i Dataoverførsel på samme måde som overførsel fra andre virksomheder.

Fra Intect består varetekst af en tekst og et kontonummer. Tekst og kontonummer er påsat i Intect som ”Ekstern reference”

Hvis der ønskes kontering på medarbejderniveau, så bliver medarbejdernummer indsat forrest i posteringsteksten.

I Dataoverførsel bliver lønkonteret på grundkonto niveau (anbefales).

Specifikation pr. medarbejder

Hvis en kunde ønsker specifikation på medarbejderniveau, så skal konteringen tilrettes manuelt. Første gang der kommer løn til en ny medarbejder, skal du rette posteringernes specifikationsnummer, så det svarer til medarbejdernummer.

Rettelsen bevirker, at der bliver oprettet en individuel kontering på netop denne varetekst, så konteringen kan foretages til det ønskede medarbejdernummer fremadrettet.

Identifikation i Kasseregistrering

Løndata fra Intect Aps:

Reference id: = DA

Referencenummer fra Intect = 9406

Mellemregningskonto = 2748 80 Lønudgift

Bilagsnummer = løbenummer fra lønperiode pr. arbejdsgiver

Varetekster

Varetekst indeholder:

a: Medarbejdernummer (kun hvis der ønskes specifikation pr. medarbejder)

b: Tekst på lønart

c: Anbefalet kontonummer i Ø90

Lønbilag til Arkiv

Intect kan levere to typer af PDF-dokumenter til arkivet:

Bilaget ”Samlede lønsedler” overføres til mappen ”Personale/Ledelse”

Bilaget ”Betalingsfil” overføres til Regnskabsbilag.