Ø90 Information 2022-12 – Ny tekst i anvendt regnskabspraksis

Regnskaber, hvor andelsejerkonti anses for kapitalinteresser

Ny tekst til indtægter af kapitalinteresser

Torsdag den 24. februar kommer der en ny tekst til indtægter af kapitalinteresser. Teksten er dropstyret og kommer, når der er andelskonti, som anses for kapitalinteresser. Da det er en ny tekst, kan det, i de regnskaber, hvor teksten er relevant, betyde, at teksterne i regnskabspraksis rykker lidt.