Ø90 - Dataoverførsel 2.0 - Sidst anvendte varetekst individuelle - Landsniveau

F1-hjælp til dialogen Sidst anvendte varetekst individuelle - en landsniveau

Sidst anvendte varetekst individuelle - Landsniveau

Denne dialog viser de sidst anvendte Varetekst individuel. Dette er en dialog der udelukkende kan ses og benyttes på landsniveau.

Systemnummer Hvilken kunde er det?
    Varetekst Hvilken tekst?
    K/S Hvilken K/S-kode er anvendt på posteringen?
    Virksomhed Hvilken virksomhed kommer teksten fra?
    Type Hvilken teksttype er anvendt - Fuld varetekst eller Delvaretekst?
    Er hjælpetekst Hvis flueben - så er det konteret ud fra en hjælpetekst i Summax
    Kontonummer Hvilket kontonummer er anvendt på posteringen?
    Machinelearning Hvilken konto og sandsynlighedsprocent har ML
    Ajourført Hvem har - og hvornår er den oprettet?
    Sidst anvendt Hvilken dato er den anvendt?

Der kan sorteres i kolonnerne ved at trykke på kolonneoverskrifterne.

Du finder dialogen fra menu<administration<Dataoverførsel 2.0<Sidst anvendte varetekster individuelle