Ø90 Information 2023-14 – Ikke relevant kvantum fjernet i udskrifter

Kvantum er fjernet i udskrifter på konti, hvor det ikke er relevant, at der er kvantum på.

Med virkning fra torsdag den 23. marts 2023 er kvantum fjernet i udskrifter på konti, hvor det ikke er relevant, at der er kvantum på. Det gælder for udvalgte konti i specifikationer i Internt årsregnskab og skatteregnskab.

I udskrifter for budget og budgetopfølgning gælder det for alle specifikationslinjer, hvor der ikke er kvantumbenævnelse på konto. Er der ingen benævnelse på konto, fjernes linjer med kvantum og beregnet enhedspris.

Eksempel før rettelse i budgetopfølgning

Efter rettelse i budgetopfølgning