Ø90 Information 2023-44 – Ændringer i opgørelsen november 2023

Nogle kontroller rettes efter ønske, så de ikke kan accepteres. Der ryddes op i dialogen Stamdata til I/S-fordeling.

Ændringerne gennemføres med virkning fra 16. november 2023.

Kontroller

Efter ønske gennemføres nogle ændringer af kontroller. Ændringen sker med virkning for regnskaber, der slutter 31.12.23 eller senere.

Konti, der ikke stemmer: Kontrol kan ikke længere accepteres

Efter ønske rettes mange kontroller af afstemning, så de ikke længere kan accepteres. Det gælder for kontonumrene:

Kontrol af fortegn kan ikke længere accepteres

Efter ønske, så kan negative amortisationskonti ikke længere accepteres.
    Kontrol 190.003, som ser på kontonumrene:

2765, 2766

20 – 29

Amortisationskonto

Oprydning i Dialog og Stamdata - I/S-fordeling

Forældede oplysninger til styring af kontonumre er fjernet fra dialogen. Den får nu dette udseende:

Mens der rettes onsdag eftermiddag, kan dialogen se forkert ud. Hvis man oplever det, skal man vente med rettelse til, at dialogens øverste 7 linjer ser ud som vist her.