SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Ø90 Information 2023-46 - Sortering i Momsbilledet i Ø90

    Vi retter sorteringen i Ø90 Momsbilledet, så det svarer til indtastningsbilledet i Skats TastSelv.

    Sorteringen af momsbeløb i Ø90-billede

    Vi ændrer sorteringen i Ø90 Momsbillede, så rækkerne vises i samme rækkefølge, som Skat bruger i TastSelv.

    Derudover er der fjernet 2 linjer, som ikke har været i brug.

    Ændringerne er gennemført med virkning fra 16. november 2023.
     

    Er denne vejledning nyttig?