Ø90 - Kasseregistrering - Tekstgenkendelse ved konter bankdata

I forbindelse med overførsel af bankdata til kasseregistrering kan man med stor fordel anvende funktionen Gem linje til genkendelse.

Hvis denne bevægelse - fx overførsel til/fra DLG - kommer gentagne gange på et år, kan du første gang skrive kontonummer 2717 75 og sætte flueben.
    Når der overføres til kasseregistrering, vil tekst og kontonummer bliver gemt i dialogen ’Kobling mellem tekst og konto’, således at næste gang denne tekst forekommer på dit kontoudtog, vil Ø90 automatisk have sat konto 2717 75 på.

Du har altid mulighed for at tilgå denne dialog ved at gå til konter bankdata [alt+f+w] og så vælge 'Kobling mellem tekst og konto' [ctrl+o], hvis du i din kontering i kasseregistrering skulle støde på en, som du gerne fremadrettet vil have konteret automatisk.

Udlæsning af bankdata fra netbank

Vi har i SEGES ingen mulighed for at hjælpe med vejledning til at udtrække data fra diverse netbanker i Danmark. Vi har dog tidligere fået tilsendt fra jer i DLBR fra enkelte banker. De vedhæftes her som PDF – men vi vil ikke garantere, at de stadig er gældende juni 2021.

PDF'er er vedhæftet herunder.

Vedhæftning

Bankdata Nordfyns_Bank.pdf

Bankdata NykreditBank.pdf

Bankdata Ringkjønng Landbobank.pdf

Bankdata Sparekassen_Thy.pdf

Bankdata DanskeBank.pdf

Bankdata Handelsbanken.pdf

Bankdata JyskeSparekasse.pdf

Bankdata Nordea.pdf