Ø90 – Kasseregistrering – Vis bilag

VIS BILAG Det er muligt at få vist: Vis faktura Der er mulighed for at vise en tilnærmet faktura fra

Vis faktura

Der er mulighed for at vise en tilnærmet faktura fra Kasseregistrering.

Dataformat til Dataoverførsel giver mulighed for, at Ø90 kan vise de data Ø90 har modtaget fra virksomheden.

Eksempel på Vis faktura:

Indhold fra leverancen fra 3S, vist via Kasseregistrering, funktionen ”Vis faktura” i Ø90:

Fakturanummer
    Posteringer får virksomhedens fakturanummer påsat, og det er ud fra dette fakturanummer, at en visning af indholdet på faktura kan vises. I Ø90 er der plads til at vise de sidste 5 cifre af fakturanummer.

Eksempel på identifikation fra virksomheden 3S:

Her er indholdet fra 3S for faktura 560867.

Vis bilag

Se bilaget i arkivet
    Der er en funktion i Kasseregistrering, ”Vis bilag”. Findes under menu ”Vis” [Alt] + [V] + [S]. Med denne visning er det muligt at se bilaget i arkivet.

Når ”Vis bilag” anvendes, åbnes et nyt browser-vindue i den browser, som er standard på brugerens pc. Ved første opslag skal der logges på arkivet.

Posteringer med link til bilaget er markeret med ”(i)” i Kasseregistrering.

Bilaget kan åbnes ved enten at:

• klikke på markeringen ”(i)”
    • eller ved hjælp af genvejen: [Alt] + [V] + [S]

Eksempel på postering med link

Her er der mulighed for at åbne bilaget i arkivet.

Det en forudsætning for at åbne bilag fra Ø90, at dit AgroID har adgang til kundens bilag i mappen Regnskabsbilag i Summax.

Hvis din kunde endnu ikke har givet dig som regnskabsassistent, eller dit team (medarbejdergruppe), adgang til mappen Regnskabsbilag i e-arkivet, så har du i Ø90 ikke adgang til at åbne dokumenter fra kundens e-arkiv.

Link til vejledning: Hvordan kunden opretter en uddelegering findes her

Eksempel på meddelelse til bruger efter login, hvis kunden ikke har givet adgang til virksomhedens e-arkiv.

På denne virksomhed har kunden ikke givet brugeren med AgroID’et adgang til kundens e-arkiv i Summax, og følgende fejlmeddelelse vises: ”Bruger har ikke tilladelse til bilagsvisning for denne virksomhed.”

For yderligere information om linkning mv. i forbindelse med Summax henvises til denne vejledning.

Find bilaget eksternt

Funktionen kan kun anvendes, når der er et gyldigt samtykke til ELO digital Office.
    Når en kunde anvender både ELO og Dataoverførsel fra andre virksomheder, så vil der i Ø90 være posteringer både fra ELO og fra Dataoverførsel. Kundens arkiv indeholder alle bilag, men det er kun faktura fra virksomheder, der IKKE anvender Dataoverførsel, som overføres via ELO til Ø90.

Findes posteringer fra for eksempel Danish Crown i Ø90, så er det muligt fra Ø90 at lave en forespørgsel til ELO: Findes bilaget fra Danish Crown i arkivet? Dette gøres ved, at Ø90 sender en forespørgsel til ELO arkivet, med oplysning om virksomheden, fakturanummer og fakturadato. Hvis bilaget kan findes i ELO, så vises det i et nyt browservindue.

Funktionen anvendes i Ø90 fra Kasseregistrering via Vis menuen. ”Find bilag eksternt”
    [Alt] + [V] + [F].