SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Ø90 – Økonomistyring – Økonomiopfølgning - sådan

    Ø90 Økonomiopfølgning – Sådan (den økonomiske temperatur)

    Sådan laver du en Økonomiopfølgning for at tage den økonomiske temperatur på din ejendom – det kan gøres når som helst!

    Tallene fra Kasseregistrering stilles op i samme opstilling som årsrapporten og kan f.eks. sammenlignes med samme periode sidste år.

    Produktet har ændret navn fra ”Ø90 Råbalance” til ”Ø90 Økonomiopfølgning”.

    Til den der udarbejder

    (Klik på billedet for at bladre i hæftet)


    Er denne vejledning nyttig?