Ø90 - Økonomistyring - Produktbeskrivelse - Budgetoverslag

Formålet er at lave enkle budgetoverslag eller analysere alternative tiltag

Formålet er at lave enkle budgetoverslag eller analysere alternative tiltag – og sammenligne disse.   I det hurtige budget budgetteres typisk uden brug af kontonumre.   Det hurtige budget laver du på til 1 - 2 timer.

Eksempler på budgetoverslag med fokus på resultat:

Bemærkningsafsnit: Ledelsespåtegning + Vurdering og analyse + Revisors erklæring om opstilling af budget
    Årsbudget: Resultat + inv.Finansiering + balance

Det samme budgetoverslag vises med to forskellige opstillinger:

1. Budgetoverslag - Intern opstilling (PDF)
    2. Budgetoverslag - Ekstern opstilling (PDF)