SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Klovbeskærervejledning

    Her finder du klovbeskærervejledningen

    I klovbeskærervejledningen kan du læse om, hvordan du får klovbeskæringslisterne til at hjælpe dig med at udtage dyr til klovbeskæring, hvor mange gange du kan vælge at beskære, beskæring af hold samt beskæring af hele besætningen på én gang.

    Du kan downloade vejledningen som pdf her.

    Er denne vejledning nyttig?