Hvorfor kan jeg ikke logge på AgroID med min e-mailadresse?

Hvorfor kan jeg ikke logge på med min e-mailadresse?

Alle steder hvor du bruger dit AgroID til at logge på, har du mulighed for selv at vælge, om du vil identificere dig selv ved at bruge dit AgroID brugernavn eller den e-mailadresse, du har tilknyttet dit AgroID. Du bestemmer selv, hvad du foretrækker at gøre og/eller hvad der er nemmest for dig at huske.

For at kunne bruge din e-mailadresse til at identificere dig selv, så kræver det at du først har bekræftet din e-mailadresse. Hvis du ikke har bekræftet din e-mailadresse, eller hvis du har angivet forkerte oplysninger, vil du blive mødt at denne fejlbesked:

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, Brand Automatisk genereret beskrivelse

Hvis du er sikker på, at du har angivet de korrekte oplysninger, men stadigvæk ikke kan logge på ved at identificere dig selv med din e-mailadresse, så kan det skyldes, at du mangler at bekræfte dine-mailadresse.

Bekræft din e-mailadresse

For at kunne bruge din e-mailadresse til at identificere dig selv, kræver det, at du har bekræftet dine-mailadresse. Følg denne guide for at bekræfte din e-mailadresse:  Bekræft e-mailadresse