Ret dine brugeroplysninger på AgroID

Det er vigtigt, at dine brugeroplysninger holdes opdateret, så du kan modtage mails fra os

Ret dine brugeroplysninger

Det er vigtigt, at dine brugeroplysninger er korrekte opdaterede. Dine brugeroplysninger benyttes til at identificere hvem du er, og det er disse oplysninger vi bruger, hvis vi skal sende vigtige beskeder, eller hvis du har brug for hjælp til at huske dit kodeord.

Sådan retter du dine brugeroplysninger

1. Gå til www.agroid.dk og tryk på ”Log ind” i øverste højre hjørne:

Et billede, der indeholder tekst, elektronik, computer, bærbar Automatisk genereret beskrivelse

2. Du vil nu blive bedt om at angive dit brugernavn eller e-mailadresse samt dit kodeord. Du bestemmer selv, om du foretrækker at logge ind med dit brugernavn eller din e-mailadresse. Når du har angivet de korrekte informationer så tryk på ”Log på”:

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, grafisk design, design Automatisk genereret beskrivelse

3. Du kommer nu ind til forsiden af dit AgroID's profilunivers. På menuen i venstre side kan du navigere rundt imellem de faner, du har adgang til. Tryk på ”Opdater information” under menupunktet Profil, hvis du ønsker at rette dine brugeroplysninger.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Computerikon Automatisk genereret beskrivelse

4. Du kan nu rette de brugeroplysninger, som mangler at blive ajourført. Gem dine rettelser ved at afslutte med at trykke ”Gem information”. Hvis du ikke afslutter med at trykke ”Gem information”, bliver ændringerne ikke gemt.

Et billede, der indeholder tekst, software, Computerikon, Webside Automatisk genereret beskrivelse