CropManager - Importer hotspots

Importer hotspots i Cropmanager - sådan gør du!

Hotspots som f.eks. drænkort uploades til CropManager som shp-filer. Hver type ligger i sin egen shp-fil.

Du har altså én fil med punkter og en anden med linjer.

Hver SHP fil (3-5 filer) skal samles i én zip-fil. Der må kun ligge ét sæt i hver zip-fil!

Husk hvilken projektion du gemmer shp-filerne i, WGS84 eller UTM zone 32 N.

Åben nu CropManager og hent den ønskede bedrift.

Klik på Hotspots - importfunktionen findes nederst i højre side

Bemærk: Du kan samle alle de importerede elementer til en gruppe. F.eks. ”Drænnet 2021” eller ”Hoveddræn”.

Grupperne skal oprettes inden du importerer - det gør du her:

Scroll ned på siden og klik på 1 for at oprette gruppen - derefter på 2 for Import .
    Udfyld det nødvendige.