SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  CRiskA - Kom godt i gang

  Sådan gør du

  Bliv klogere på dine kemikalier

  Scan det enkelte middel eller det søg det frem i CRiskA. 

  Læs informationen, og find ud af hvilke værnemidler, der skal anvendes, og hvilke farer der er ved at bruge midlet. I øverste højre hjørne findes et link til sikkerhedsdatabladet - se markeringen på billedet nedenfor.

  Hvis midlet ikke allerede findes, genereres der automatisk en mail til SEGES Innovation. Heri bedes du tilføje et billede af midlet, hvorefter du trykker send. SEGES Innovation tilføjer herefter midlet til appen i løbet af førstkommende hverdag.

  Når du har scannet et middel, kommer det automatisk ind på en oversigtsliste, der kan findes frem i appen. Det giver dig en hurtig adgang til det pågældende kemikalie.

  Skabeloner til kemiske risikovurderinger

  Find skabelonerne under ”Kemiske risikovurderinger” i appen, og udfyld dem sammen med de relevante medarbejdere. Efter udfyldelsen genereres en letlæselig instruktion, som medarbejderne kan finde frem, når de er i tvivl. 

  Instruktion til medarbejderne

  Det er vigtigt, at medarbejderne er instruerede i at bruge appen, og at de instruktioner, den giver, overholdes. Det betyder, at du som arbejdsgiver skal sørge for, at medarbejderne ved, hvordan de scanner midlerne, og at de bruger de angivne værnemidler. Det forudsætter også, at de kemiske risikovurderinger indgår i appen, og at medarbejderne ved, hvad der står og overholder de aftaler, der er lavet.


  Er denne vejledning nyttig?